Oppskrift; Daim iskake

18 kommentarer

Tina26. august, 2009 07:35

oi nam dette minner meg om «gamledager» :D Mamma lagde også sånn kake, bare med ett lag istedenfor to tror jeg, men godt mulig det er samme oppskriften :) Husker det var en av yndlingskakene mine :)

Maren G.26. august, 2009 09:23

Ooh LOORD! Den ser fantastisk ut!

Jeanett26. august, 2009 11:13

Tina; Hehe! Stemmer. Den er god, men jeg klarer ikke mer enn et lite stykke, veldig mektig ;)

Maren; Haha :D Mm! Prøv den=)

Regine26. august, 2009 17:55

Ååh
det såg utrulig godt ut!! Takk for tips og inspirasjon. Den må eg lage ein dag!

Jeanett26. august, 2009 18:26

Bare hyggelig :D Lykke til!=)

Susann27. august, 2009 22:08

Så deilig! Kake uten gjærdeig:D Kan jo jeg spise uten å få vondt i magen tilogmed. Men hvor mange grader skal ovnen være når man steker marengsen sånn?

Jeanett28. august, 2009 00:54

Oj, det hadde jeg helt glemt!!! 125 grader skal ovnen stå på :D Ja, tåler du ikke gjær, Susann? :/

Cecilie28. august, 2009 10:40

NAM! :D

Jeanett28. august, 2009 16:28

:D

Susann28. august, 2009 23:21

Nei, egentlig ikke mel heller, men er jo så glad i mat :p hihi. Er ikke veldig allergisk asså, bare matintoleranse.

Hanne29. august, 2009 12:22

aww, jeg elsker sånn :3

Jeanett30. august, 2009 12:39

åh, kjipt, Susann! Hehe, alle er vel glad i mat :)

Randi9. november, 2009 22:46

Tusen takk for ei fantastisk god oppskrift!
Kaka blei en suksess i 1-årsdagen til jenta mi på søndag!!
-lagde den i rund form, så ble skikkelig høy og fin. Anbefales!!!

Randi, Kristiansand

Jeanett9. november, 2009 22:59

Hei, Randi!

Så utrolig koselig å høre!!!
Det var bra!

Ja, mamma pleier å lage den i rund form, men jeg har ikke rund form med lokk :P Noe som står på ønskelisten min til jul! Hehe ;)

Kaken er kjempe enkel og den blir alltid spist opp, så det var gøy å høre at den ble suksess for deg også :)

Kerstin6. mai, 2010 20:59

Ja..denne kaken bruker jeg å lage til 17 mai,men jeg har en oppskrift hvor det også skal tilsettes 2 ss
kaffe (fra kanna) i kremen.Har aldri selv fått smake på denne kaken da jeg har diabetes,,men får alltid
veldig god tilbakemelding på at kaken er kjempegod :-))

Jeanett6. mai, 2010 21:36

Åja! Det kan jo prøves ut ;) Veeldig god kake ja! Alltid en hit ;)

ingrid19. desember, 2012 20:28

Hei:)
Jeg er ikke noe glad i å drive på kjøkkenet, men tenkte jeg skulle lage denne lekre kaka til jul:). Den så lekker ut. men jeg må ha inn alt med te skje hehe. hva er 2 putter fløte, og skal jeg dele marengsen i to like deler og putte de i ovnen likt?
Tusen takk for svarog god jul:)

Jeanett5. mai, 2013 19:31

Hei Ingrid. Beklager at jeg ikke har fått svart deg. Bloggen er dessverre litt nedprioritert.
To putter fløte er to små kartonger med fløte, ca 6 dl.

Fordel marengsen som vist på bilde på TO stekebrett :) Så steker du begge inni samtidig. La det være litt mellomrom mellom brettene.
Når det har gått 45 min bytter du plass på brettene, og stek de i 45 min til.

:)

Legg gjerne igjen en kommentar

Obligatoriske felt er merket med *. Din epostadresse vil ikke bli publisert.