oi nam dette minner meg om «gamledager» :D Mamma lagde også sånn kake, bare med ett lag istedenfor to tror jeg, men godt mulig det er samme oppskriften :) Husker det var en av yndlingskakene mine :)
Ååh
det såg utrulig godt ut!! Takk for tips og inspirasjon. Den må eg lage ein dag!
Jeanett26. august, 2009 18:26
Bare hyggelig :D Lykke til!=)
Susann27. august, 2009 22:08
Så deilig! Kake uten gjærdeig:D Kan jo jeg spise uten å få vondt i magen tilogmed. Men hvor mange grader skal ovnen være når man steker marengsen sånn?
Jeanett28. august, 2009 00:54
Oj, det hadde jeg helt glemt!!! 125 grader skal ovnen stå på :D Ja, tåler du ikke gjær, Susann? :/
åh, kjipt, Susann! Hehe, alle er vel glad i mat :)
Randi9. november, 2009 22:46
Tusen takk for ei fantastisk god oppskrift!
Kaka blei en suksess i 1-årsdagen til jenta mi på søndag!!
-lagde den i rund form, så ble skikkelig høy og fin. Anbefales!!!
Randi, Kristiansand
Jeanett9. november, 2009 22:59
Hei, Randi!
Så utrolig koselig å høre!!!
Det var bra!
Ja, mamma pleier å lage den i rund form, men jeg har ikke rund form med lokk :P Noe som står på ønskelisten min til jul! Hehe ;)
Kaken er kjempe enkel og den blir alltid spist opp, så det var gøy å høre at den ble suksess for deg også :)
Kerstin6. mai, 2010 20:59
Ja..denne kaken bruker jeg å lage til 17 mai,men jeg har en oppskrift hvor det også skal tilsettes 2 ss
kaffe (fra kanna) i kremen.Har aldri selv fått smake på denne kaken da jeg har diabetes,,men får alltid
veldig god tilbakemelding på at kaken er kjempegod :-))
Jeanett6. mai, 2010 21:36
Åja! Det kan jo prøves ut ;) Veeldig god kake ja! Alltid en hit ;)
ingrid19. desember, 2012 20:28
Hei:)
Jeg er ikke noe glad i å drive på kjøkkenet, men tenkte jeg skulle lage denne lekre kaka til jul:). Den så lekker ut. men jeg må ha inn alt med te skje hehe. hva er 2 putter fløte, og skal jeg dele marengsen i to like deler og putte de i ovnen likt?
Tusen takk for svarog god jul:)
Hei Ingrid. Beklager at jeg ikke har fått svart deg. Bloggen er dessverre litt nedprioritert.
To putter fløte er to små kartonger med fløte, ca 6 dl.
Fordel marengsen som vist på bilde på TO stekebrett :) Så steker du begge inni samtidig. La det være litt mellomrom mellom brettene.
Når det har gått 45 min bytter du plass på brettene, og stek de i 45 min til.
:)
Legg gjerne igjen en kommentar
Velkommen inn.
Så hyggelig at du har tatt turen
inn til Naturlig Sjarm.
Naturlig sjarm er en uforpliktende blogg hvor jeg av og til slenger ut et innlegg om min kreativitet, meg selv eller mitt hjem. ;)
oi nam dette minner meg om «gamledager» :D Mamma lagde også sånn kake, bare med ett lag istedenfor to tror jeg, men godt mulig det er samme oppskriften :) Husker det var en av yndlingskakene mine :)
Ooh LOORD! Den ser fantastisk ut!
Tina; Hehe! Stemmer. Den er god, men jeg klarer ikke mer enn et lite stykke, veldig mektig ;)
Maren; Haha :D Mm! Prøv den=)
Ååh
det såg utrulig godt ut!! Takk for tips og inspirasjon. Den må eg lage ein dag!
Bare hyggelig :D Lykke til!=)
Så deilig! Kake uten gjærdeig:D Kan jo jeg spise uten å få vondt i magen tilogmed. Men hvor mange grader skal ovnen være når man steker marengsen sånn?
Oj, det hadde jeg helt glemt!!! 125 grader skal ovnen stå på :D Ja, tåler du ikke gjær, Susann? :/
NAM! :D
:D
Nei, egentlig ikke mel heller, men er jo så glad i mat :p hihi. Er ikke veldig allergisk asså, bare matintoleranse.
aww, jeg elsker sånn :3
åh, kjipt, Susann! Hehe, alle er vel glad i mat :)
Tusen takk for ei fantastisk god oppskrift!
Kaka blei en suksess i 1-årsdagen til jenta mi på søndag!!
-lagde den i rund form, så ble skikkelig høy og fin. Anbefales!!!
Randi, Kristiansand
Hei, Randi!
Så utrolig koselig å høre!!!
Det var bra!
Ja, mamma pleier å lage den i rund form, men jeg har ikke rund form med lokk :P Noe som står på ønskelisten min til jul! Hehe ;)
Kaken er kjempe enkel og den blir alltid spist opp, så det var gøy å høre at den ble suksess for deg også :)
Ja..denne kaken bruker jeg å lage til 17 mai,men jeg har en oppskrift hvor det også skal tilsettes 2 ss
kaffe (fra kanna) i kremen.Har aldri selv fått smake på denne kaken da jeg har diabetes,,men får alltid
veldig god tilbakemelding på at kaken er kjempegod :-))
Åja! Det kan jo prøves ut ;) Veeldig god kake ja! Alltid en hit ;)
Hei:)
Jeg er ikke noe glad i å drive på kjøkkenet, men tenkte jeg skulle lage denne lekre kaka til jul:). Den så lekker ut. men jeg må ha inn alt med te skje hehe. hva er 2 putter fløte, og skal jeg dele marengsen i to like deler og putte de i ovnen likt?
Tusen takk for svarog god jul:)
Hei Ingrid. Beklager at jeg ikke har fått svart deg. Bloggen er dessverre litt nedprioritert.
To putter fløte er to små kartonger med fløte, ca 6 dl.
Fordel marengsen som vist på bilde på TO stekebrett :) Så steker du begge inni samtidig. La det være litt mellomrom mellom brettene.
Når det har gått 45 min bytter du plass på brettene, og stek de i 45 min til.
:)