Nytt i garderoben!

11 kommentarer

Linn Jones18. februar, 2010 15:31

Mye fint! :D

Jeanett18. februar, 2010 16:03

Enig ;D

Sigrun18. februar, 2010 18:36

Hei :)
Jeg liker klesstilen din utrolig godt, og all de tingene du lager selv! :D Har følget med på bloggen din i 1 1/2 år nå, inspirerende og naturlig :)
Bare et lite spørsmål som gjelder størrelser hos forever21, siden du har bestillt der 1-2 ganger før(?), er de lik H&M-klær(og hvis ja, som divided-størrelser eller de «vanlige» H&M størrelser), eller hvordan ville du beskrive det?
Sigrun

Lina L18. februar, 2010 20:18

Jeg fikk 3 plagg i posten i dag som jeg hadde bestilt.. fra Hotmiamistyles :) betalte heller ingen frakt ettersom jeg hadde en kode som gir free shipping world wide :D
Enig med deg. deilig med klær som ingen andre har!..

Det tok akkurat 7 dager. og jeg fikk det oppi postkassa :)

Jeanett18. februar, 2010 21:36

Takk for kommentarer ;D

Sigrun: Så hyggelig at du har følgt med bloggen så lenge, jeg har vært elendig til å blogge i det siste, men det har vært en lat vinter, så derfor lite å skrive om :P Noen ganger tror jeg at klærna jeg bruker blir altfor sukkersøtt :P – Men jeg er så glad i sommeren at jeg liker alt som er sommerlig og snålt :P

Em, jeg var veldig usikker på størrelsene fra forever21 første gangen jeg kjøpte derifra. Så nå vet jeg hvordan klærna «er», hvordan stoffet er, og når jeg da kjøper ting derifra ser jeg litt ann på stoff, om feks det er stretch også tar jeg det derifra. Jeg bruker small i stort sett alt i vanlige butikker her hjemme, så jeg har aldri hatt en eneste bom på klærna jeg har kjøpt fra f21. Også står det størrelses guide på websiden, pluss hvor langt plagget er.. Jeg liker at de går over hoftene, så vis jeg leser at de er kortere enn jeg vil ha det så kjøper jeg det ikke ;) Også må det sies at jeg kjøper alt bortsett fra bukser derifra, det er altfor vanskelig for meg da jeg bruker 2 timer på å finne ÊN som passer :P

Mange av toppene/kjolene jeg har kjøpt fra f21 er ganske så skjøre, så håndvask/lufttørk hvis det er tynt stoff og mye detaljer(perler, broderi), det erfarte jeg da jeg tok maskinvask på en av yndlings kjolene mine fra f21, den ble ikke ødelagt, heldigvis, men den ble på en måte enda mer skjør, og jeg måtte sy noen perler på nytt…. Ellers syns jeg de er kjempe fine.. Det er mange topper med stretch stoff i seg, så hvis man skulle kjøpt en størrelse for liten, så kan du kanskje komme unna med det ;)
Jeg er ihvertfall kjempe fornøyd med alt jeg har fått:)

Lina; Oj, der har jeg ikke bestilt fra før.. Heldig du som har free shipping.. Det kan være dyrt mange steder :P Ja, bare det å være ute på byen og få skryt av kjolen du har på deg, og de spør hvor jeg har kjøpt den fra.. Så sier jeg bare USA :P Herlig ;)
Gleder meg til mitt også kommer!!

Martine19. februar, 2010 00:21

kjempefine kjoler :)

Jeanett19. februar, 2010 01:18

Takk, Martine;)

Lina L19. februar, 2010 09:42

Jeg søkte faktisk på youtube om en god webside for billige klær. Så blandt annet forever21 også, men var første gang jeg noen gang hadde bestilt klær fra nettet så var litt skeptisk til å handle så masse. Men sto mellom forever 21, hotmiamistyles og 1015store eller hva den het. Ettersom det lå free shipping koder på youtube til hotmiamistyles så ble det den som jeg første ville prøve.. kodene ligger forresten fortsatt på youtube.. det var også kode for å få 10% off.
Men valgte heller koden for fri shipping, ettersom jeg har hørt det kan bli dyrt. :S

Jeanett19. februar, 2010 19:48

Åja, så kult ;) Da skal jeg sjekke litt rundt ;)

henriette2. mars, 2010 17:51

Hei :)
Hvordan funker det med frakt på forever21.com?

Elsker bloggen din !

Jeanett9. mars, 2010 18:59

Hei Henriette!

Beklager sent svar, men tusen takk for det ;))

Hm, jeg er ikke bombe sikker men jeg tror frakta begynner på $44. Når du begynner å legge ting i handlekurven så går frakta ned til $35. Jeg pleier å kjøpe til den har gått ned til 35 men som du vet så koster det penger hvis pakka havner i tolla, noe den mest sannsynlig (alltid) gjør. Så da må du betale ekstra for pakken siden den er over 200 ,-

Hvor mye du må betale i toll kan du se på toll.no
:)

Legg gjerne igjen en kommentar

Obligatoriske felt er merket med *. Din epostadresse vil ikke bli publisert.