Jeg drar til Namibia

11 kommentarer

Line Amalie22. februar, 2011 20:48

Wooooow!!! Skjønner du gleder deg altså. Jeg hadde ikke klart å styrt meg! :O Kos deg utrolig masse der nede. Har en kompis som også har gjort det samme (vet ikke om det var samme sted, men jeg ville nesten tru det) og det var helt fantastisk! Går tur med løvene, tenk det!! Herreguuud.. :P

Ann Kristin1. mars, 2011 09:30

Jeg er bare «litt» misunnelig på alt det du kommer til å oppleve, og for ikke å snakke om alle de dyrene du kommer til å møte! Okay veldig misunnelig! Håper du får det fint der nede. skulle ønske det var meg:) Tøft gjort å reise alene, men du er jo tøff tvers gjennom da:) Masse god tur Jeanett :D

Jeanett1. mars, 2011 17:26

Åh, jeg er så utrolig spent, og vet det er mange som er misunnelige, ikke alle som har sjans til å dra på noe slikt, og jeg er veldig heldig :D. Hihi! Har sommerfugler i magen:) tusen takk:) :)

Lene18. mars, 2011 09:24

Hei!

Ville bare ønske deg en god tur! :o) Ser ut til at du får det strålende, blir nok et minne for livet!
Kos deg masse, og ta vare på deg selv….

Klem fra Lene

Jeanett18. mars, 2011 11:26

Tusen takk for det, Lene :) Ja, det blir det nok!! Takk, det skal jeg gjøre;)

Malin22. mai, 2011 00:00

Hei! :)
Er en jente som faktisk skal reise til Noahs ark nå i juli og jeg drar også alene slik som du gjorde. Så det jeg lurer på er hvordan du fant ut at det var flere som skulle dra samtidig som deg, altså hvordan du kom i kontakt med jenta? Har lyst å sjekke ut om det er flere som skal reise samtidig som meg, slik at flyreisen ikke blir så skummel ;)
Håper du gidder å svare og helst på mail.
Btw. var det vanskelig i finne frem på flyplassene?

Takk på forhånd! :)

Jeanett23. mai, 2011 20:12

Hei Malin! Jeg fant ingen mail adresse registrert på deg, så derfor svarer jeg her.
Så gøy, det har du gjort rett i! Jeg også var litt engstelig, men det gikk mye bedre enn hva jeg forventet.

Helt i starten da jeg fant ut at jeg ville reise, før jeg hadde bestemt reisemål skrev jeg en liten annonse på http://www.reisefolge.no, som jeg nå ser er stengt. (det kan godt hende du kan google reise sider som denne. )Der fant jeg ut at ei jente skulle reise til Noahs ark og hun skrev en mail til meg og spurte om ikke jeg ville se på denne reisen, siden jeg ikke hadde bestemt meg… Og etter å ha lest om prosjektet ble jeg ivirig.

Hvis du allerede har bestilt reise, feks. gjennom xplore (?) Så får du en liste med personer som skal reise nedover. Kanskje du finner ei/en som reiser samme dato som deg, flyr fra samme sted og derifra kan du kontakte den personen via. mail. feks. Det er derfor xplore sender den listen slik at du kan ta kontakt med andre reisende.

Nå vet jeg ikke hvilke flyplasser du må innom, men jeg mellomlandet på 2 digre flyplasser hvor feks. den ene flyplassen hadde avganger fra A-G og alle de forskjellige var i hvert sitt bygg så litt tricky å finne frem, MEN alle flyplassene er godt skiltet, og for all del ikke vær redd for å spørre menneskene som jobber der:)

Hvis du mellomlander i Johannesburg som jeg gjorde, spesielt på natta, så skriv tilbake til meg så skal jeg fortelle deg noe viktig :)

Hvis ikke jeg hører fra deg så ha en kjempe fin tur!:)

Malin24. mai, 2011 11:59

Tusen takk for svar, er godt å få høre fra noen som allerede har vært på samme tur :)
Skal innom London og Johannesburg, ankommer Johannesburg 07.00, så tar imot alle råd jeg kan få!
Har kontaktet x-plore og skal få en liste sendt på mail iløpet av dagen, krysser fingrene for at det er noen som skal reise samtidig som meg;)

Malin25. mai, 2011 15:19

BTW. har du noen tips om hva jeg burde ha med meg på turen, som ikke står skrevet på det arket man får tilsendt på mail? :)

Jeanett25. mai, 2011 18:38

Bare hyggelig!
Jeg ankom Johannesburg på natta og måtte være der i 8 timer før neste fly. Utrolig kjedelig og litt skummelt. Men det kom en gammel dame bort til oss, lurte på om vi ville være med hun for å overnatta på hennes hostel. Vi takket nei, og selvom hun ville veldig gjerne ha oss med så var det mest fordi den flyplassen er ikke trygg på natta. Hun ba oss gå opp i 2. etasje hvor det var mennesker som jobbet, fordi uteliggere og andre gikk inn på flyplassen om natta for å sove og evt. stjele fra reisende….. Så vi sov på skift i 2. etasje på flyplassen, inne på en kafè… Greit å gå opp der uansett hvis du må vente noen timer på neste fly.

Jeg leste andre blogger om andre som har vært på samme tur, så jeg fikk ganske mye tips her ifra:
http://anitasreiseblogg.blogg.no/1280219634_going_to_harnas.html
Pluss at jeg fikk tilsendt en litt mer beskrivende liste fra samme person som du kan finne her:

http://www.jdl.no/wp-content/uploads/uploads/2011/05/X.docx

Håper det hjelper litt:) Ellers reis med et åpent sinn. – Ikke bli for skremt av «sjefen» på gården;)

Malin26. mai, 2011 13:18

hehe, takk skal du ha for mange gode råd, tar alle med meg på reisen nedover ;)

Legg gjerne igjen en kommentar

Obligatoriske felt er merket med *. Din epostadresse vil ikke bli publisert.