Gratulerer med dagen, Lillebror!

6 kommentarer

Tina30. mars, 2009 15:31

Jeg likte denne kaka kjempegodt! Og den var sikkert supergod, hehe.

Knekkebrøddietten hørtes litt kjedelig ut :P Funker sikkert da, og man kan jo gå ned litt på et par uker iallefall :) Selv kjøper jeg hele tida «byggbrød» som er i papirpose med lilla på fra «naturlig sunt». Det er kjempegodt, fullkorn, lavt kaloriinnhold – og det smaker bedre enn det meste annet brød jeg har smakt! Og de siste dagene har jeg spist supersunt. Masse frukt og gulrøtter istedenfor brødskiver og sånt :P Og kyllingfilet til middag for 4.dagen på rad, hehe (helgetilbud fra kiwi, jeg skulle kjøpt flere!) Fått lettere panikk med tanke på at det straks er første april :P

Du er heldig som kan løpe, jeg kan ikke jogge mer enn et par minutter før hjertet hopper ut av brystet på meg :) Har planer om å forandre litt på det også da. Bortsett fra at jeg er litt redd for Oslo når det er mørkt, så tør ikke trene om kvelden. Da blir det straks litt vanskeligere :) (haha sorry for dritlang kommentar, jeg utsetter eksamenslesing så da blir det gjerne sånn)

Jeanett30. mars, 2009 15:36

Hehe, Du er søt.
Ja, kaka ble veldig god også ;)

Knekkebrød dietten er veldig kjedelig, jeg spiser jo også litt middag. Og da det er jeg som lager middag oftest så bestemmer jeg om vi skal ha en sunn middag eller ikke
Går man på for vanskelige dietter så er det vanskelig og holde på den i lengden også, så sunn varm mat må man også ha. Også spiser jeg sånn sunn frokostblanding til frokost gjerne.. Kyllingfilet er smart, og kan brukes til salater, sammen med grønnsaker. Man TRENGER ikke spise ris og saus liksom. Jeg har også spist noen Mia Pai til lunsj/middag. fiber fiber fiber ;)

Da skal jeg se etter det brødet. :)

Jeg blir FORT sliten jeg også, trust me. Men jeg tar også mange knebøy og planken i stua hjemme :P Ellerså setter jeg på musikk og rocker løs. Du blir fort sliten av det og ;)

Hehe, lykke til med lesingen:P

Tina30. mars, 2009 15:51

Haha sprøtt, jeg begynte med planke i går! Har tenkt å fortsette med det, det sies jo at det er den beste magetreninga, og det kan jeg saktens trenge en del av :P

Jepp, kyllingfilet kan brukes til mye. Jeg har spist ris innat de tre siste dagene, men fullkornsris. Og saus er jeg ikke så nøye med, men bruker som regel soyasaus. I dag blir det bare salat innat kyllingen, siden jeg for en gangs skyld handla salat. Og en hjemmelaga dressing av mager kesam og karrikrydder (+ salt og såntno) så jeg gleder meg! Kyllingen er i ovnen allerede, så slipper jeg å tenke på den før den er klar :)

Takk for «lykke til»-en, det kan nok trengs :P Tenker jeg får lettere panikk i morra, siden jeg har eksamen på onsdag og torsdag, så får jeg se om jeg klarer å rive meg løs fra pc’n etter jeg har spist middag ;)

Charlotte31. mars, 2009 12:04

Jeg er faktisk på knekkebrøddiett jeg også nå. Haha.
Den kaka så utrolig herlig ut!

Jeanett31. mars, 2009 14:04

Takk Charlotte :D

Charl8e1. april, 2009 14:37

Den kaka så jo bare så digg uT! ;)

Legg gjerne igjen en kommentar

Obligatoriske felt er merket med *. Din epostadresse vil ikke bli publisert.