Ett lite nurk.

13 kommentarer

Charlotte21. februar, 2009 02:32

Enig i at det er litt sent å få barn i 35-40 års alderen. I hverfall det første. Jeg ønsker å være en ung mor, tror jeg. Men ikke sånn alt for ung da. Et par og 20 er nok en fin alder å få barn på.

Jeanett21. februar, 2009 13:50

Jeg er enig, noen og tjue. :)

Tina21. februar, 2009 14:24

Jeg har sett noen lage sånn 365days-greie av ungens første år. Det hadde vært kjempeinteressant, de vokser jo så mye på det første året. Selv synes jeg også at det er greit å få unge når man er nokså ung. Mamma fikk meg når hun var 26 og jeg føler egentlig at jeg har hatt «unge foreldre» likevel. Selv om Pia forsåvidt får «gamle foreldre» siden hu er 10 år yngre enn meg.

Jeanett21. februar, 2009 15:00

Ja, stemmer. Kjempe kult. Må gjøre noen sånne prosjekter :)

26 er jo ikke gammelt det heller da. Og nå er jo dere 4 barn, så det blir jo sånn det :) Kristoffer er jo 6 år yngre. Man er jo ikke gamle foreldre, men å få første ungen rundt 40 årene er sent, spesielt hvis de skal ha flere, og det er ikke veldig sikkert å få unger når du er 40. :)

Jeg tror jeg snart skal begynne med blessing prosjektet. Er det 52 uker eller ? Altså, 52 bilder ?:)

maja21. februar, 2009 18:35

helt enig med deg der :) jeg er bare 17, men vil ha en liten baby innen jeg er 25, for jeg vil være en ung mamma som er med på ting og kan være med barnene mine lenge :) å få barn når en er over 40 blir helt feil for meg.

kari21. februar, 2009 20:04

Så nydelig sko:)

kristin21. februar, 2009 20:07

Jeg gleder meg helt utrolig mye til å få barn. Kjæresten min fikk nettopp en lillebror, litt uplanlagt, men han er helt fantastisk søt. Jeg synes også det er litt sent å få barn når man nærmer seg 40. Men alle må jo velge når de er klare, noen vil satse på karriære først, og det forstår jeg jo. Jeg tenker nok litt likt som deg, at jeg vil ha mest mulig tid sammen med barna mine. Ikke være seksti år når de er tjue liksom.

Caroline22. februar, 2009 00:43

Nei, jeg har ikke lyst på barn. Ikke nå. Har ikke fast forhold og jeg er bare 20 år. Jeg føler meg alt for ung til å få et barn, føler meg ikke moden nok. Jeg vil studere, reise jorden rundt og oppleve ting før jeg gjør slikt. Og jeg vil gjerne gifte meg og etablere et trykt sted før jeg tenker på barn.

Jeg synes det er flott å få barn i alderen 23-35.

Helene22. februar, 2009 19:25

jeg tror det har veldig mye å si om man er i et fast forhold eller ikke virker det som.

jeg selv har veldig lyst, men tipper jeg venter til jeg er 25. :)

Jeanett22. februar, 2009 19:38

Tusen takk for svar jenter. Det er fint og få andres meninger :) Det er flott.
Alle er jo forskjellig selvfølgelig og det må man respektere. Noen velger å gjøre ferdig utdannelse og få i gang en karriere før man begynner med familie livet. Andre tar det etter eller imens. Det viktigste for meg er vel at man er i det stabilt forhold og har penger til å forsørge deg selv og barnet. :) Og maaaasse kjærlighet selvfølgelig. Hehe

Marlene23. februar, 2009 19:04

Så fint at dere har vært i lag så lenge da!
Og skoene var kjempesøte :)

www.veronicassecrets.blogg.no24. februar, 2009 00:42

Hello, long time no see ;)
Kjenner meg igjen i det å føle seg klar! :) Jeg vil gjerne være ung mor, men må jo vente til min bedre halvdel er like klar som meg. Så fin blogg du har forresten.

Jeanett24. februar, 2009 17:55

@Marlene: Ja, jeg er glad jeg traff Andreas. :) Skoene er nyydelige syns jeg og :D

@Veronica: Jammen, det var lenge siden :) Jepp, begge må være klare ;) Takk for det!

Legg gjerne igjen en kommentar

Obligatoriske felt er merket med *. Din epostadresse vil ikke bli publisert.