2. Søndag i Advent

2 kommentarer

Malin13. desember, 2009 14:15

Så utrolig fin adventslysestake :) Hvordan instillinger bruker du når du tar bilder av levende lys ? Jeg plages litt med det..

Jeanett13. desember, 2009 15:47

Hei Malin! Takk takk, alt er kjøpt på kremmerhuset ;)

Jeg bruker macro objektivet mitt (60 mm) når jeg fotograferer levende lys. Nå vet jeg ikke om du har speilrefleks, men blitz må av, og om du har en nattfunksjon kan det også brukes. Stearinlys lager en veldig varm farge, så man vil jo få med det på bilde, derfor må blitz av, andre innstillinger på dette bildet; ISO på 400, f/2.8 altså stor blenderåpning, mer lys! ;)

Håper du skjønte, jeg er såå dårlig til å forklare :P

Legg gjerne igjen en kommentar

Obligatoriske felt er merket med *. Din epostadresse vil ikke bli publisert.