Fra kork til tavle

Vi holder på å pusse opp gangen i borettslaget. I den anledning tok jeg med den gamle korktavlen som hang i gangen og ville gi den en oppdatering også!

Jeg startet med å fjerne rammen fra korken, den var festet med bare to små stifter. Når korken var fri fra rammen trakk jeg den med stoff jeg hadde fra før. Jeg brukte litt tekstillim for at den skulle sitte skikkelig. Stoffet kan også stiftet på baksiden av korktavla. Når stoffet var festet dekorerte jeg tavlen med litt hemptrå og festet dem med stifter. Mønsteret med tråen kan gjøres på flere forskjellige måter.

Så malte jeg trerammen hvit og lot den tørke skikkelig. Tilslutt festet jeg trerammen rundt tavlen igjen. Den er litt trangere nå på grunn av stoffet, men jeg fikk lirken den på plass og satt i et par små spikre slik at rammen hang godt sammen.

tavle
Pyntet med litt tegnstifter der tråen møtes som vist på bilde.
Voila :)

tavle2

Legg gjerne igjen en kommentar

Obligatoriske felt er merket med *. Din epostadresse vil ikke bli publisert.